Bloesemremedies

Bloesemremedie

Je gedachten, gevoelens en emoties hebben een grote invloed op je lichamelijke gezondheid. Naast je levensenergie die je hart aanstuurt, ervaar je ook energie via je emoties. Zit het niet goed met je emoties? Dan raakt je energetische evenwicht verstoord, waardoor je blokkades kunt ervaren. De bloesemremedies van Golden Bottle helpen je om het evenwicht te herstellen.

 

De weg naar je ware ik

Dokter Bach, de grondlegger van de bachbloesemtherapie, ontdekte dat je soms je ware ik niet beleeft omdat je opvoeding, aangeleerd gedrag en denkwijze leiden tot een verwachtingspatroon dat niet overeenstemt met je persoonlijkheid. Daardoor ondervind je energetische blokkades en ervaar je stress die je persoonlijke groei belemmert en voorkomt dat je je goed in je vel voelt.

 

Verstoord evenwicht

Bij de bevruchting ben je volledig in evenwicht. Maar dat evenwicht is broos en kan snel worden vestoord onder invloed van de emotionele ervaringen en indrukken van je moeder tijdens de zwangerschap. Bovendien werkt je onmiddellijke omgeving meteen na je geboorte op je in en kunnen de normen en waarden die je aanleert je uit balans brengen. Met een onaangename gemoedstoestand en blokkades als gevolg.
 

Persoonlijke groei stimuleren

De energetisch geladen bloesemremedies van Golden Bottle helpen je om die gemoedstoestand en blokkades met succes aan te pakken. Ze brengen bewegingen tot stand die je emoties positief beïnvloeden en je persoonlijke groei stimuleren.
 

Wil je meer weten over de mogelijkheden en effecten van bachbloesemtherapie en tot je ware ik komen? Ontdek dan het aanbod van Golden Bottle. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.