Pure liefde

Vanaf het moment van de conceptie zijn  we verbonden met onze ouders. En de moeder in het bijzonder. De navelstreng zorgt niet enkele voor voeding maar een diepere verbinding waarin de hechting zich reeds ontwikkeld. Vanaf het moment dat je kind geboren wordt herken je dat gevoel: “niets doet er toe, gewoon je kind in je armen nemen en de pure liefde ervaren”. Die pure liefde staat wel eens voor de levensenergie van het kind en jezelf? Houden van je kind is niet alleen simpelweg zeggen: Ik hou van je. Maar ook de oprechte aandacht schenken die elk kind op een unieke manier nodig heeft.

 

Dit kan gaan van luisteren, praten, spelen, beloftes nakomen,  aandacht schenken aan hun fantasieën, hun creaties, ruimte geven voor hun emoties, de boodschappen die ze uit een liefdevolle manier naar ons als ouder toe brengen, laat een kind kind zijn,….  . Als ouder slagen we er niet vaak in omdat wij gaan opvoeden vanuit bepaalde patronen die wij hebben meegekregen. En vervormen we de levensenergie die er bij elk wezen stroomt. Vooral door te leven volgens de normen en waarden die wij voor ogen hebben als “het best” voor ons kind. Echter is pure liefde ons trachten af te stemmen op de bron van het kind. Welke behoeftes heeft ons kind nodig om gevoed te worden naar de persoon die het universum voorziet. Kinderen worden daaruit zelden opgevoed vanuit de kern, vanuit liefde.

Vaak wordt er voor kinderen gekozen om invulling te geven aan een leegte die ontstaan is. Men mist iets in het leven, meestal heeft dit te maken met een te kort aan eigen liefde en zoeken wij de afhankelijk op. Die leegte zal door onze kinderen worden weerspiegeld, en vraagt het om deze boodschappen en uitdaging aan te gaan en om deze te transformeren. Deze aandacht naar onszelf  geeft meer ruimte om pure liefde te laten stromen.  Zowel bij onszelf als bij onze kinderen. Echter gaan we snel onze kinderen veroordelen op hun boodschappen. Het lijkt wel of we afgestompt zijn op ons eigen natuur en als robotten in een gekke menigte rond rennen. Om als maar de economische belangen behartigen.  Kinderen krijgen daardoor niet wat ze nodig hebben en zo worden zij de dupe van het egoïsme van de ouders.

Zo worden kinderen als maar vaker gedumpt bij de kinderopvang, crèches, naschoolse opvang ect.. om zogezegd te voldoen aan de norm van de juiste ontwikkeling. Zou het niet kunnen dat we door onze snelheid van ons leven, de echte pure liefde niet zien van ons kind? De aandacht naar onszelf en de omgeving ontlopen voorbij lopen. Het is dus goed om de speelsheid in onszelf te laten bestaan.

Bloesemremedies een sleutel tot beweging

 

Pure love: Dit is een bloesemremedie die ontwikkeld is in Zuid Afrika.  Gemaakt van de Baobab boom. Deze boom is groeit op vele droge plaatsen in de Afrikaanse woestijn. En dienen vaak voor dieren als voedingsbron.
De kracht dat deze boom bezit om te overleven is, dat hij tot meer dan 30 meter diep geworteld is. Hierdoor kan hij vanuit de diepte water onttrekken om zichzelf en andere te voeden. Deze remedie staat dan ook voor liefde voor jezelf en liefde voor je omgeving.

Maar wanneer we bloesems op maat gaan ontwikkelen,  wordt de frequentie ook op maat aan deze persoon aangepast.

Zelf ontwikkel ik ook bloesemremedies op basis van hooggevoeligheidgraad, deze geven je de nodige ondersteuning en begeleiding.

Ziehier enkele bloesemremedies ter ondersteuning  voor hoogsensitieve personen, ongeacht de leeftijd:

Blue Arrow:

 

het uitspreken van je gevoelens en emoties – betere communicatieve vaardigheden – nieuwe stappen zetten – voor jezelf gaan staan

Dinokiss:

 

zelfvertrouwen – vertrouwen in je eigen waarden – naar je oerkracht werken – uitzuiveren van je wortels – aardingskracht – doorzettingsvermogen en wilskracht – bezorgt je levenslessen zodat je naar je oorspronkelijk bron komt – vrouwelijke en mannelijke oerkracht

Mesae:

 

zachtheid brengen in je prikkelbaarheid – minder geïrriteerd worden op bepaalde situaties – aarding in discussies – brengt terug leven in je harde muur, die je om je heen bouwde

Enkele getuigenissen

 

E.V.: heel men leven kampte ik al met bindingsangst. Door het nemen van Pure Love. Stond men leven op een sneltempo op zijn kop. Allemaal rond het zelfde thema. De verbinding zoeken in mezelf. Deze
D.M.:     De remedie ghostdiamond bracht alle oude angsten naar boven die ik ooit heb weggestoken. Doordat ze naar bovenkwamen kreeg ik de mogelijkheid om er mee te gaan handelen.